17 Eylül 2009 Perşembe

Auslogics BoostSpeed v4.5.14.Build.270.2 Multilanguage




Auslogics BoostSpeed v4.5.14.Build.270.2 Multilanguage

AusLogics BoostSpeed dolaylı yoldan bir internet hızlandırıcısıdır. Amacı bilgisayarınızı temiz tutarak internette de tam performans sağlamak.

DEVAMI...

XYplorer 8.40



XYplorer 8.40 | 1.35 Mb | Rapidshare

XYplorer Windows Gezgini'ne benzer bir yapıya sahip olan Xyplorer sisteminizde bulunan tüm dosyaları tanır bilgi toplar size sunar isterseniz raporlar. Çok yönlü bir programdır. MP3 ve Video oynatabilir imaj dosyalarını tanır gösterir MP3 dosyalarında ID bilgilerini değiştirmenizi sağlar Tüm bunları oldukça hoş bir arayüz içerisinde gerçekleştirir Yazı tiplerini gösteren üstelik Windows'un kendi arama yazılımından daha fazla seçeneğe sahip bir yazılımdır. Windows denince aklınıza gelebilecek bütün her şeyi istediğiniz şekilde basit ve hızlı bir biçimde yapabilirsiniz.

DEVAMI...

Hard Drive Inspector 3 30 Build



Hard Drive Inspector 3.30 Build 250 | 5,39 MB

Sabit diskinizle en son ne zaman ilgilendiniz. Bu küçük cihaz sizin için sürekli koşturup duruyor; sabah demiyor akşam demiyor; yazıyor, okuyor. Yoksa ondan gelen sıradışı sesler mi duyuyorsunuz? Herşeyin olduğu gibi bu cihazların da çok kısa olmamakla beraber bir ömürleri vardır. Bu sürenin sonuna yakın sabit diskiniz artık verileriniz için yavaş yavaş güvenli olmaktan çıkar. Son dönemlerde üretilen sabit disklerde S.M.A.R.T Disk yani bizim anlayacağımız şekliyle AKILLI Disk kavramı vardır.

DEVAMI...

EXARadyo winap görünümlü tüm dünya radyoları

EXARadyo içerisinde birbirinden güzel yüzlerce yerli ve yabancı radyo istasyonu barındırmakta olup sizlere daha hızlı bağlantı daha kaliteli ses ve kesintisiz radyo dinleme olanağı sağlamaktadır EXARadyo sayesinde en çok beğendiğiniz ve devamlı dinlemek istediğiniz radyoları seçerek kendinize özel favori listesi oluşturabilir istediğiniz tüm radyolara tek bir noktadan ulaşabilirsiniz. Dinlediğiniz radyo istasyonuna ait çalan şarkı bilgilerini görebilir ve bu şarkı bilgilerini Messenger üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 630x400 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın


DEVAMI...

TVU Player v2.4.8.1 Portable


TVU Player programı ile ücretsiz uydu yayını yapan birçok yabancı kanalı izleyecebilirsiniz. P2P programlarının mantığı üzerinde çalışan TVUPlayer ile bağlantı hızınız yeterli ise çok iyi sonuçlar alabilirsiniz.

DEVAMI...

Super Video Cap v6 2 2120


SuperVideoCap programıyla ekran kartınızdan web kameranızdan tv kartınızdan gelen görüntüleri video dosyası şeklinde bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz Aldığınız görüntüleri AVI DIVX XVID ve WMV formatlarında kayıt edebilirsiniz

DEVAMI...

Pixarra TwistedBrush Pro Studio 16.06 Portable


Pixarra TwistedBrush orta ve üst seviye sanatçılar için yapılmış bir programdır. Şimdiye kadar yapılan en güçlü resim editörü olmasına rağmen en kolay kullanıma sahip olanıdır. Suya bulama yağlandırma akrilik kalem ve pastel gibi efektleri resimlerinizde kullanabilirsiniz. Bu program ile sıradışı fırça darbeleri yapabilirsiniz

DEVAMI...

Türk Tarihi Programı

Türk Tarihi Programı
Türklerin geçmişteki tarihi olaylarını kültür ve medeniyetiniönemli şahsiyetlerini resimleriyle birlikte anlatan ve Türkler hakkında daha birçok nitelikli bilgiler içeren her Türk’ün bilgisayarında bulunması gerekenvazgeçemeyeceğiniz muhteşem bir yapım.

DEVAMI...

USB Disk Security 5.2.0.5Security



USB Disk Security 5.2.0.5Security

USB Disk Security yazılımı USB belleklerinizi bilgisayara taktığınızda veri alışverişi yaparken belleğinize zararlı yazılım bulaşma riskine karşı koruma sağlıyor. Küçük boyutuna rağmen bir antivirüs programı gibi işlev görerek belleğinizde tam koruma sağlıyor.Programın özelliği sadece bu değil. Ayrıca belleği taktığınızda görülen yeni donanım uyarısını kaldırıyor ve çıkartma işleminde olası bir donanım hatasını ise güvenli bir şekilde kontrol altına alıyor.

DEVAMI...

Camfrog.Video.Chat.Pro.5.3.215


Camfrog Video Chat, bir sohbet yazılımıdır. Camfrog sunucularının sahip olduğu video sohbet odalarına katılarak toplu sohbete katılabileceğiniz, istediğiniz kişileri özel listenize ekleyebileceğiniz bu yazılımla birçok yeni kişi ile tanışabilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Hem Türkiye'den hem dünyadan binlerce sohbet odasına sahip olan yazılımı kullanmaya başlamanız için yapmanız gereken yalnızca bir iki dakikanızı ayırıp bir kullanıcı hesabı oluşturmak.

DEVAMI...

Camfrog Video Chat 5.2



Camfrog,30 milyondan daha fazla yükleme ve milyonlarca kayıtlı kullanıcı ile en iyi yani canlı webcam chat topluluğu!

Bilgisayar başında yeni arkadaşlar edinmeye, arkadaşlarınız ve aileniz ile sohbet etmeye vakit bulanlardansanız görüntülü, sesli ve aynı zamanda yazışmalı chat programlarından bir ona bir buna atlamaktan sıkıldıysanız Camfrog tam size göre.

5000'den fazla chat odasında ihtiyacınız olabilecek her türlü özelliği bulabileceğiniz, müzik derslerinden, konferanslara istediğiniz dilde konuşma imkanını elde edebileceğiniz Camforg Video Chat ile sınırsız bir dünyaya adım atacaksınız.

Artık nerdeyse her bilgisayarda bulunan webcam'ler ve hızla artan internet hızları ile çok daha özellikli ve gelişmiş hale gelen bilgisayar sohbetleri görüntü, ses ve yazışmanın bütünleşmesiyle Camfrog dünyasında çok daha güzel. Sade ve basit bir arayüze sahip Camfrog üzerinde ister kendi odanızı yaratbilir veya diğer odalardaki kişilerle sohbete başlayabilirsiniz. Odalarınızı şifrelereyek sadece tanıdığınız insanlarla sohbet imkanıda Camfrog'da mecvut.

DEVAMI...

Alarm master


Alarm master birçok özelliğe sahip bir alarm programıdır.Hatırlamak unutmak istemediginiz birçok önemli olaylı size hatırlatabilir bunu yaparkende ayarlanan tarihleri günlük haftalık aylık olarak sınıflandırabilir.Alarmı isterseniz en sevdiginiz müziğe veya videoya atayabilir uyarı sesini istediğiniz biçimde ayarlayabilirsiniz.

DEVAMI...

Home Plan Pro


Yüksek kalitede ev planları tasarımlar ve mimariler oluşturmak için müthiş bir program.


Home Plan Pro provides a full array of graphic tool buttons to let you easily pick a tool or action. Once you choose a tool Home Plan Pro tells you how to use it. You may use the mouse or keyboard or both to create your plan.
Home Plan Pro gives you many choices for printing your plans. You may select a specific scale or elect to have your plan printed at the largest size that will fit on the paper you select.

DEVAMI...

Video Convert Master 8.4.10.168




McFunSoft Video Convert Master 8.4.10.168 | 39.38 MB | Rapidshare
McFunSoft® Video Convert Master™ yüksek hızda ve yüksek kaliteyle görüntüleri dönüştürmek internetten ev bilgisayarınızdan in-dir’ilmiş görüntüleri diğer biçimlere dönüştürmek ve DVD’ye yazmak için tasarlanmış bir yazılımdır. Çok kapsamlı ve hepsi bir arada (All-in-One) türünde bir yazılımdır.

DEVAMI....